Tierp Arena

Upptäck en värld av möjligheter på vår mångsidiga arena. På våra imponerande 172 hektar är vi stolta över att erbjuda en mångfald av evenemangsmöjligheter, från motorsport till konferenser, utställningar och konserter.
Vår arena är uppbyggd runt vår imponerande dragracingbana på 1100 meter som fått tillägg av en rallycrossbana i perfekt balans mellan grus och asfalt samt en toppmodern halkbana för säkerhetsutbildningar och terrängäventyr. Vår arena är skapad för adrenalinpumpande evenemang.
Vi har kapacitet för upp till 22 000 
åskådare och tillhandahåller 7500 parkeringsplatser. Våra faciliteter inkluderar 130 vattentoaletter, ett komplett restaurangkök samt en restaurangmarknad med café- och butiksområde. Detta är platsen där minnesvärda evenemang tar form, där varje detalj noga planeras för att skapa en smidig och komfortabel upplevelse. För att göra din vistelse komplett 
erbjuder vi bekväma hotellrum direkt på arenan samt stora campingområden för de äventyrliga. Koppla av i vår exklusiva VIP Lounge med panoramautsikt över hela arenan och njut av varje ögonblick av spänning och underhållning.
Välkommen till en värld av spännande möjligheter och bekvämlighet på vår unika arena!
LÄNK TILL TIERP ARENA
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram