This is a repeating event

STURUP RACEWAY - Racerförare för en dag!

06jul13:0017:00STURUP RACEWAY - Racerförare för en dag!Gatbilar13:00 - 17:00(GMT+02:00) Nötesjövägen 317 ArrangörSturup Raceway

Villkor / förutsättningar

Uppfyll drömmen och bli racerförare för en dag!

Här får du chansen att släppa loss krafterna i en riktig Porsche och möjlighet att utöva dina nya kunskaper i körteknik. Du välkomnas till banan för att starta med att ladda upp batterierna genom en lunchbuffé som står redo för dig. Därefter blir det teoripass där du lär dig alla grunder inom fordon och körteknik. Därefter är det dags att svira om till riktig racingutrustning som finns att tillgå på plats. Sedan är det äntligen hög tid att ge sig ut på banan där du successivt får feedback av våra instruktörer. Körningen avslutas med en shoot out med tidtagning där en vinnare koras och de tre främsta förarna premieras.

Detta är ett event där du har möjlighet att uppleva känslan av riktiga hästkrafter. En dag där vi lovar att adrenalinet kommer vara på högsta nivå.

Välkommen till en grymt häftig dag!

Pris: 5995:-/person.

Max 18 personer.

Länk till: Racerförare för en dag

 

Centrum för motorintresserade

Sturup Raceway är en modern motorsportanläggning med ett topprofessionellt event- och teambuildingcenter. Vi är till för både stora och små företag som vill göra något alldeles speciellt för sina kunder, anställda och samarbetspartners. Vi skapar glädje, samhörighet, lojalitet och motivation genom upplevelser som kräver hundraprocentig fokusering, koncentration och närvaro. Gränsöverskridande upplevelser som utmanar och utvecklar, och där man är tillsammans på ett helt annat plan.

 

För information och bokning:
Sturup Raceway
Nötesjövägen 317
233 91 Svedala
Tel. 040-50 00 09
info@sturupraceway.com

 

För tider och datum se GTRacing´s Trackdy kalender

Tid

(LÖRDAG) 13:00 - 17:00(GMT+02:00)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *