This is a repeating event

MITTSVERIGEBANAN - Trackday - Gatbilar, racebilar

19maj09:0017:00MITTSVERIGEBANAN - Trackday - Gatbilar, racebilarGatbilar och racebilar09:00 - 17:00(GMT+02:00) Tjärnsjö 100, 871 91 Härnösand ArrangörRiV Racingevent i Västernorrland

Villkor / förutsättningar

MidSweden Trackdays

RiV arrangerar under 2024 fem större Trackdays på Mittsverigebanan för alla som är racing-intresserade. Oavsett om du har en racingbil eller en vanlig personbil är du välkommen att köra på något av våra event. Vi kör mellan 9:00 och 16:00 med lunch 12:00-13:00. Man kan köra antingen hel- eller halvdag.

Är du ny på banracing? Inga problem, vi hjälper dig igång. De första två gångerna kör du i en separat grupp för att få möjlighet att i lugn och ro vänja dig vid banan, du får också möjlighet att åka med någon av våra rutinerade förare och/eller att någon följer med dig i din bil för att visa lite spårval och annat nyttigt att veta.

Utförligare regler och villkor samt bokning av Trackdays finner du nedan.

Du kan även hyra en av våra Mazda 3 Sport, läs mer här

En förarförsäkring skall finnas eller tecknas, man kan välja Folksams försäkring eller SMA. Försäkringen skall finnas för både förare och eventuell medåkare. Läs mer om försäkringsalternativen under “Villkor trackday” nedan.

Vi erbjuder också en trackday-försäkring som täcker bilen (motsvarande en normal vagnskadeförsäkring). Priser varierar utifrån biltyp, körtid, förarens erfarenheter etc. men ett riktmärke är 400 till 800 kronor per försäkrat 100 000 kronor. Läs mer och ansök här.

Priser (inkl ev. moms);

  • Kväll/halvdag 750 kr
  • Heldag 1 350 kr
  • Försäkring 150 kr Folksam-engångsförsäkring eller 650 kr för SMA årslicens/försäkring
  • Hyra Garmin Catalyst 300 kr/dag

Normalt håller vi också kiosk/grill öppen så det finns chans att få i sig en smarrig burgare eller något annat gott innan körning.

Våra event är dessutom öppet för publik och det kommer vara gratis inträde på samtliga arrangemang!

All bokning sker via Tickster. Anmälan till respektive trackdays släpps ca 3 veckor innan det aktuella eventet.

Har ni frågor runt de nya bokningsrutinerna, kontakta oss på:

pereriknorback@msn.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *