MANTORP PARK - Backlund Trackdays - MC

03jul(jul 3)09:0005(jul 5)17:00MANTORP PARK - Backlund Trackdays - MCMotorcyklar09:00 - 17:00 (5)(GMT+02:00) Parisvägen 8, 590 17 Mantorp ArrangörFilip Backlund Trackdays

Villkor / förutsättningar

Trackdays för mc by Filip Backlund

Trackdays by Filip Backlund – det ultimata eventet för dig som verkligen vill lyfta din körupplevelse till nya höjder. Under tre intensiva dagar i början av juli på Mantorp Park tar vi din körutveckling till maxnivå.

Upplev dubbla körtekniska teorilektioner – en på förmiddagen och en på eftermiddagen. Få personlig feedback och genomgångar med varje grupps instruktör mellan körpassen. Avsluta dagen med en exklusiv Trackwalk tillsammans med Filip Backlund själv för att verkligen hitta det lilla extra i din körning.

Missa inte chansen att säkra din plats. Boka nu för en oförglömlig upplevelse tillsammans med oss på Mantorp Park, där passion möter precision!

  • 5 grupper
  • Lugn till proffs (race)
  • Heldagar med körteknisk utveckling, service och support
  • Däck service och support på plats
  • Ta med egen mc och skyddsutrustning

Mantorp Park är en välkänd motorbana som lockar motorsportentusiaster från hela landet. Banan har en fascinerande historia och en unik karaktär som gör den till en speciell och spännande plats för MC-entusiaster.

Banan öppnade 1969 och har sedan dess varit en av Sveriges mest ikoniska racingbanor. Ursprungligen designad som en Grand Prix-bana, har Mantorp Park genomgått flera förändringar och uppgraderingar för att möta modern motorsport standard. Banan har varit värd för en mängd olika racingevenemang, inklusive nationella och internationella tävlingar.

Vad som gör Mantorp Park speciellt för MC-förare är dess varierande terräng och utmanande kurvor. Banan sträcker sig över 3,1 kilometer och innehåller en blandning av snabba raksträckor och tekniskt krävande svängar som utmanar förarens skicklighet och precision. Dessutom har banan flera höjdskillnader som ger en extra dimension till körningen och skapar spänning för både förare och åskådare.

Gruppindelning
Medel grupp 6400 kr
Medel/Snabb grupp 6400 kr
Race grupp 6400 kr
Lugn grupp 6400 kr
Snabb grupp 6400 kr
Tillval
Box plats 900 kr
Girls on Track 0 kr

 

E-post: filip@backlundracing.se
Telefon: +46-70 491 69 69

Länk till Filip Backlund Trackdays

För att hitta lämpliga körningar, titta in på Trackday kalendern

Tid

3 (ONSDAG) 09:00 - 5 (FREDAG) 17:00(GMT+02:00)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *