LINKÖPINGS MOTORSTADION/SVIESTAD - Gatbilar

03jun09:0017:00LINKÖPINGS MOTORSTADION/SVIESTAD - GatbilarGatbilar - Sportvagnsdagen09:00 - 17:00 Sviestad 1, 585 93 Linköping ArrangörLinköpings Motorsällskap - Östgöta Sportvagnsklubb

Villkor / förutsättningar

Prova på bankörning med gatbil

För att få snabbare hantering när ni kommer till Sviestad säljer vi i princip ENDAST platser på FÖRKÖP (anmälan och betalning). Om plats finns kan anmälan ske på plats åkdagen med förhöjd avgift på 300 kr.

Betalning: Med Swish till 123 000 9381. Ange namn och dag för bankörning. Vid förhinder att delta återbetalas normalt inte avgiften.

Anmälan är inte godkänd förrän betalning registrerats hos LMS.

Kostnad: Kostnad per bil. Halvdag: Icke medlem 1000 kr, ÖSK medlem 850 kr, LMS medlem 750 kr. Extraförare 200 kr/st.

Medåkare, ingen kostnad, men de måste ha SBF licens alt. köpa prova på licens.

I anmälningsavgiften ingår en lunch inkl dryck per bil på hel- och halvdagar samt en baguette inkl dryck per bil på kvällar.

Anmälan är inte godkänd förrän betalning registrerats hos LMS.
Vid förhinder att delta återbetalas normalt inte avgiften.

Prova på Licens. Den köper du med appen “Svensk Bilsport” och betalar med swish. Appen Svensk Bilsport är framtagen för operativsystemen IOS och Android och finns att ladda hem gratis på både App store och Google Play.
I appen välj:
Prova Bilsport
Klubb – Linköpings Motorsällskap
Gren – Racing
Event – Prova på Bilkörning och Träning 01/03/23-31/12/23
Fyll sedan in dina personliga data och betala med swish.

Träning

Kom och träna med din egen bil på vår fina bana och njut av gemenskapen. På våra träningar är alla välkomna. Saknar bilen godkänd vagnbok kommer den att besiktigas innan. Tänk på att dess ljudnivå inte får överskrida 95 dB.

Vill du bara komma och titta eller kanske bli en av våra funktionärer är du precis lika välkommen. Vi har en härlig gemenskap här på banan, som blivit en mötesplats för alla som är intresserade av banracing.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *