This is a repeating event

GELLERÅSEN ARENA - Racerförare för en dag

28apr09:0016:30GELLERÅSEN ARENA - Racerförare för en dagGatbilar och racebilar09:00 - 16:30(GMT+02:00) Gelleråsen 654, 69191 Karlskoga ArrangörGelleråsen Arena, Karlskoga

Villkor / förutsättningar

Racerförare för en dag!

Bli Racerförare för en dag! Under dagen får du träna och tävla med våra racingutrustade Volvo C30. Köra moderna Formel Renault med racingslicks i race tempo och tävla i gokart. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs, endast körkort behörighet B. Det blir en oförglömlig dag med mycket fart, adrenalin och härliga minnen att ta med sig hem!

Upplägget är ett heldagsprogram där personlig försäkring, lån av komplett racingutrustning, fika och lunch ingår. Pokaler till vinnarna under dagen.

Dagen leds av meriterad och professionell instruktör med racingbakgrund (går att göra som halvdag men då kör du endast Volvo C30 och inte formelbil och gokart). Dagen inleds med ca 1 timme teori där vi går igenom körteknik, spårval, säkerhet och regler. Därefter blir det körning på banan med våra racepreppade Volvo C30-bilar. Det blir träning och två heat för varje förare innan vi tar lunch. Efter lunch testar vi på att köra våra Formula Renault-bilar där du bestämmer farten själv, dvs ingen ledarbil. Formelbilarna körs på racingslicks vid torr bana. Dagen avrundas med Gokarttävling och prisutdelning.

Vanligtvis deltar 24 personer på en Motordag “Bli Racerförare för en dag”. Vi använder tolv Volvo C30 och fem Formelbilar för att minimera väntetid så du får så mycket körning som möjligt. Det går bra att vänner följer med och tittar på under dagen.

Under dagen får du på stora racingbanan 2,4 km köra Volvo C30 Gelleråsen Edition tre körpass x 5 varv (Träning och 2 st Heat). Formula Renault ett körpass på 15 minuter (7-10 varv) och på hyrkartbanan köra Gokart tre heat x 8min.

Efter avslutad dag har du möjlighet att köpa en onboardfilm för 495 kr från din körning med Volvo C30-bilarna. Filmen har två kameravinklar med en riktad framåt och en riktad mot föraren. Även motordata, hastighet & varvtider visas i filmen. Filmen kan köpas efter aktivitetsdagen.

Denna köraktivitet har introducerat 1000-tals personer till bankörnng genom åren. Vår mest populära köraktivitet. Perfekt för att unna sig själv en minnesvärd dag eller ge bort som present.

Pris heldag: 7995 kr inkl moms
Pris halvdag (endast Volvo C30): 5995 kr inkl moms

Läs mer på: Gelleråsen Arena

Gelleråsen Arena
Karlskoga Motorstadion AB
Gelleråsen 654
691 91 Karlskoga
Tel växel: 0586-15010
info@gellerasen.se

För datum och tider se GTRacing´s Trackday kalender

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *