This is a repeating event

ANDERSTORP - Rajamäki Racing - Formel 1 körning

22maj08:0017:00ANDERSTORP - Rajamäki Racing - Formel 1 körningFormel 1 körning08:00 - 17:00(GMT+02:00) Nennesmovägen 20, 334 33 Anderstorp ArrangörRajamäki Racing Experience

Villkor / förutsättningar

Janne Blomqvist njuter i Formel 1 bilen

Kör en äkta Formel 1 bil på Grand Prix banan Anderstorp

Rajamäki Racing Experience är ensamma i Sverige om att erbjuda körning med Formel 1 bilar. Så förverkliga din livsdröm och kör själv en äkta Formel 1-bil på Skandinaviens enda bana för Formel 1, Scandinavian Raceway Anderstorp.

Upplägget innefattar en heldag på banan med teori, banträning, körning med Formel Renault-bilar innan det är dags att ta plats i en Williams Formel 1 bil från 2007. Bilar som alltså körts av 2016 års världsmästare Nico Rosberg och Alexander Wurz. Alexander blev faktiskt trea i den ena av dessa bilarna i Kanada 2007.

Anderstorp Raceway är en mycket populär bana bland förare och uppskattas särskilt för den långa raksträckan som är en kilometer lång och de långa svepande höghastighetskurvorna. Körningen sker på hela Grand Prix banan som är 4,1 km lång.

Lån av utrustning ingår självklart liksom försäkring, en specialdesignad tröja, lunch och ett helt unikt F1 certifikat.

”Den sista kavajen har inga fickor” så sa en god vän till mig en gång och det är ju onekligen sant. Ett citat som får en att börja fundera. Alla har vi ju drömmar och dem vill man uppleva och förverkliga. Vissa drömmar tror man är helt orealistiska eller ekonomiskt onåbara. Eller är de?

Det är mycket få människor förunnat att få ratta en riktig Formel 1-bil. Hos Rajamäki Racing får Du chansen att följa i fotspåren på några av Formel 1 världens största stjärnor genom att köra den modifierade Williams bil från 2007 som dessutom körts av 2016 världsmästare Nico Rosberg och Alex Wurz.

Den enda begränsningen på hur fort du får köra Formel 1 bilen är Du! Det är riktigt, det är Du och bara Du som avgör farten. Kan det bli mer adrenalinspäckat?

Rajamäki Racing Experience 

Tel: +46(0)586-592 15
Mobil: +46(0)70-592 73 77
E-post: johan@rajamakiracing.com

Direktänk för att se fler möjligheter till Formel 1 körning: Rajamäki Racing

Hitta tider för körning av Formel 1 bil på Anderstorp i GTRacing´s Trackday kalender

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *