This is a repeating event

MITTSVERIGEBANAN - Gatbilar / Racebilar - RiV

07maj10:0017:00MITTSVERIGEBANAN - Gatbilar / Racebilar - RiVGatbilar och racebilar10:00 - 17:00(GMT+02:00) Tjärnsjö 100, 871 91 Härnösand ArrangörRiV Racingevent i Västernorrland

Villkor / förutsättningar

Trackdays på Mittsverigebanan

RiV (Racingevent i Västernorrland) kommer vara arrangör av trackdays på Mittsverigebanan och kommer att vid ett antal tillfällen även anordna dessa tillsammans med andra arrangemang.

Oavsett om du har en racingbil eller en vanlig personbil är du välkommen att köra på något av våra event.

Är du ny på banracing? Inga problem, vi hjälper dig igång. De första två gångerna kör du i en separat grupp för att få möjlighet att i lugn och ro vänja dig vid banan, du får också möjlighet att åka med någon av våra rutinerade förare och/eller att någon följer med dig i din bil för att visa lite spårval och annat nyttigt att veta. Dessutom är den första körningen gratis!

Utförligare regler och villkor samt bokning av Trackdays finner du nedan.

Du kan även hyra en av våra Mazda 3 Sport, MG ZR160 JTCC eller Aquila för en Trackday, läs mer här

Möjlighet finns att för förare och medåkare teckna en SMA-engångslicens (försäkring) på plats om man önskar utökat försäkringsskydd, detta är dock frivilligt. Har du medåkare så ansvarar du för att vederbörande upplyses om denna möjlighet. Läs mer om SMA-licens/försäkring här.

Från 2023 erbjuder vi också en trackday-försäkring via Moris Trackday Försäkring, som täcker bilen (motsvarande en normal vagnskadeförsäkring). Priser varierar utifrån biltyp, körtid, förarens erfarenheter etc. men ett riktmärke är 400 till 800 kronor per försäkrat 100 000 kronor. Läs mer och ansök här.

Priser;

  • Heldag 1 300 kronor
  • Halvdag/kväll 700 kronor
    I priserna ovan lån av transponder så du och andra kan följa dina tider via gratis-appen Speedhive
  • Frivillig SMA-engångslicens 250 kronor per tillfälle och person (även ev. medåkare)
  • Hyra en Garmin Catalyst 300 kronor
  • Open Track 100 kronor/10 minuter

Normalt håller vi också kiosk/grill öppen så det finns chans att få i sig en smarrig burgare eller något annat gott innan körning. Våra event är dessutom öppet för publik och det kommer vara gratis inträde på samtliga arrangemang!

 

För mer info, kontakta oss via pereriknorback@msn.com eller www.racingevent.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *