This is a repeating event

MANTORP PARK - Licenskurs racing

01maj08:3017:00MANTORP PARK - Licenskurs racingLicenskurs banracing08:30 - 17:00(GMT+02:00) Parisvägen 8, 590 17 Mantorp ArrangörMantorp Park

Villkor / förutsättningar

Licenskurs Banracing

Förarlicenskurs för racing med teoridel och körning. Licenskursen är en heldagskurs och innehåller genomgång av Svenska Bilsportförbundets Gemensamma Regler, Racing reglementet samt säkerhet och körning på banan.
Licenskursen genomförs i samband med Mantorp Park Track Day.

Kursledare: Mikael Andersson Mantorp Park.
Utbildare: SBF och ÖBF godkända utbildare för Racing.

Datum 2024: 1 maj och 16 augusti
Tid: 08.30 – 17.00
Plats: Motorbanans kontorsbyggnad, Mantorp Park.
Kursavgift: 2 500 kr per person inkl. SBF:s regelbok för Racing 2024, övrigt kursmaterial samt lunch, kaffe/dricka och frukostfralla.

Att tänka på: Tänk på att du behöver ta med dig egen bil som du kan köra på banan med och att bilen är gatlegal och i gott skick. Extra viktigt är att bromsarna är bra och att bromsvätskan inte är för gammal. Kolla även så att däcken har gått om mönster kvar.
Du behöver även en hjälm, heltäckande flammhämmande klädsel t.ex. jeans och bomullströja, bra skor och handskar.

Mantorp Park
Tel: 0142-29 88 50
info@mantorppark.com

Mantorp Park motorbana har sedan starten 1969 varit en av Sveriges ledande motorbanor. Det som främst märks är de publika evenemangen, men verksamhet pågår i stort sett alla dagar under sommarhalvåret.

Här på Mantorp Park körs många olika grenar av underbar motorsport. Det är inte enbart racing eller drifting, vi har även MC körning och inte minst Dragracing som många förknippar med Mantorp Park!

I övrigt har vi en pågående daglig verksamhet som består av förarutbildningar, där Safety Driving med säkerhet och miljö i fokus är en populär aktivitet, såväl bland företag som privatpersoner. Vi kör även bandagar där man får köra sin egen bil på banan är också mycket populärt.

 

Länk till Mantorp Park

Till GTRacing´s Trackday kalender för datum och tider för licenskurs

Tid

(ONSDAG) 08:30 - 17:00(GMT+02:00)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *