This is a repeating event

GELLERÅSEN ARENA - Trackday Open Pit - Gatbilar, racebilar

31aug09:0016:30GELLERÅSEN ARENA - Trackday Open Pit - Gatbilar, racebilarGatbilar och racebilar09:00 - 16:30(GMT+02:00) Gelleråsen 654, 69191 Karlskoga ArrangörGelleråsen Arena, Karlskoga

Villkor / förutsättningar

Trackday Open Pit för både gatbilar och racebilar.

Gelleråsen Trackday Open Pit är för förare som vill kunna köra på banan när det passar. Banan är öppen att köra på när man vill under hela dagen mellan kl 09.00-16.30. Vi använder principen “kontrollerad Open Pit” vilket innebär att det är max 15-17 st bilar som befinner sig på banan samtidigt (vanligtvis är det ca tio bilar på banan samtidigt). Dessa dagar tillåts inte Formelbilar, Legends eller Aquila. Lunch, fika och kollektiv olycksfallsförsäkring ingår för anmälda förare. Extraförare, passagerare kostar 300 kr extra och då ingår lunch, fika och försäkring.

Boka förarcoach

I samband med Trackday Open Pit ges du möjlighet att utveckla din körning till nästa nivå. På plats på Gelleråsen Arena finns nämligen en rutinerad förarcoach som du kan få konkreta körtips av. Förarcoach kostar 800 kr per 30 minuterspass. I avgiften ingår även en enklare teorigenomgång där du ihop med förarcoachen går igenom spårval, bromsteknik och annat som anses lämpligt för att utveckla dig vidare. Du kommer garanterat utvecklas till nästa nivå i din körning med hjälp av en förarcoach.

Behöver du box eller stuga att bo i bokar du det på: lena@gellerasen.se eller telefon 0586-15010
Restaurangen kommer vara öppen. Förboka gärna lunch på: cafe@gellerasen.se

Gelleråsen Arena är en komplett arena för evenemang, utbildningar och upplevelser. På arenan finns förutom motorbanan även övningsområden, gokartbana, restaurang, konferenslokaler, verkstad och campingstugor.

Banan passar perfekt för tävlingar, trackdays, testverksamhet, säkerhetskörning och klubbträffar. Banan har tilltagna avåkningszoner och det går även att dela in banan i två olika slingor. Banan på Gelleråsen Arena är idag klassad för tävling och träning för både bil och MC.
Det finns även en förkortad slinga “Short trackbanan” som är anpassad för t.ex Legend Cars eller sprintrace i kortare format.
Säsongen sträcker sig normalt från 1 april till 31 oktober.

Gelleråsen Arena
Karlskoga Motorstadion AB
Gelleråsen 654
691 91 Karlskoga
Tel växel: 0586-15010
info@gellerasen.se

För fler datum och tider för bankörning, se GTRacing´s Trackday kalender

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *