Lyckad Trackday på Ring Knutstorp

Klart för ny Trackday på Ring Knutstorp 2023

Den 29 april körde vi vår Trackday på Ring Knutstorp i ett gemensamt arrangemang med Drivknuten.se, Allabildelar i Helsingborg och Nyman Racing. Och vilken otrolig dag det blev. Strålande sol, massor av körning utan avbrott, häftiga racebilar, glada människor och fantastisk mat. Vi är så glada över succén att vi redan bokat in den 28 april nästa år för en "favorit i repris".
Vi kan bara summera 2022 års Trackday på Ring Knutstorp som en enda stor succé. Vädret visade sig från sin bästa sida med årets klart varmaste dag så långt och närmast vindstilla. Himlen över Knutstorp har nog aldrig någonsin varit så blå..?
Vi kommer därför att köra igen nästa år och har nu bokat in fredagen den 28 april 2023 med exakt samma upplägg och till samma pris - eftersom Atracco i Helsingborg även då subventionerar körningen. Priset för en bil och förare blir därför endast 1600 kr inkl. 6% moms, då ingår både frukost och lunch.
Även nästa år blir det tre olika grupper med indelning i Legendsbilar med 15 minuters körning i timmen (som redan nu är fulltecknad av Nyman Racing, övriga pass är uppdelade mellan gatbilar och racebilar (ej Formelbilar) med rullande gruppbyten. 
Sista passet på dagen är så kallad Open Pit vilket innebär att det inte är någon gruppindelning utan alla incheckade är välkomna ut på banan. Det gör att dessa grupper får nästan 3 timmars effektiv körning.
Banan är öppen för körning mellan 09:00-16:00 utan lunchuppehåll. Både gatdäck, R-däck och slicks är tillåtet.

Både förare och medåkare skall under körning bära heltäckande klädsel, skor av läder eller flamsäkert material och hjälm. Den som inte innehar licens måste teckna en engångslicens, vi ordnar det på plats via SMA och den kostar 200 kr. Den fungerar som din personförsäkring vid eventuell skada. Licens krävs även för medåkare.
Maila ditt intresse redan nu till: info@gtracing.se
Alen försöker byta hjul
Rasmus Ericsson Legends raket
Högsta betyg för lunchen
Grym BMW M3 från Jarls Bilservice
Maten lät sig väl smaka
Daniel Lannemar trivs i Niclas Legendsbil
Johan och Alexander StormbyDaniel Lannemar provkörde Niklas LindbergLunchpaus för att ladda med energi
Restaurang Ärtan levererar top notch cateringHögsta betyg för lunchen
Erik Blixt snygga Legendsbil var snabbast av LegendsbilarnaTävlingsansvarige John LindauEmil´s snygga Audi S4
Många kul bilar testade banan under dagen
Wallenbergarna smakade toppen
Massor av mat till alla
V8 Thundercars
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram