Om oss

Om oss

 

Gary Thorsson

Bor i Fort Lauderdale, startade sin bana som flygtekniker inom försvaret. Flyttade till USA 1988 och skaffade sig där en flygutbildning och jobbade därefter som flyglärare. Det stora bilintresset ledde så småningom till det egna företaget GT Worldwide Inc. som specialiserat sig på att skicka bilar, båtar och reservdelar från USA till främst Sverige. Har byggt ett antal bilar och tagit racinglicens på Gälleråsen, Karlskoga och kört en del tävlingsbilar och supersportbilar med Tobbe, både på och utanför bana, men aldrig tävlat själv i racing.

Se mer om GT Worldwide Inc.

 

Tobbe Lannemar

Bor i Helsingborg. Startade också sin karriär som militär i flottan och var bl.a. på ubåt. Har ett förflutet som tekniker och konstruktör, testförare, motorjournalist och racingförare. Har byggt om lite olika bilar och var vapendragare tillsammans med Tony Ring under ett antal år på Ferrari och Porsche. Har kört en hel del racing och tävlat med såväl Quadracer som alla möjliga bilar, motorcyklar, gokart men även båt i Offshore-serien P1 Superstock i England. Vann Cannonball 2000 med en hårt trimmad Cadillac CTS-V.

 

Ett oförglömligt äventyr som kördes från London till Marbella via Amsterdam, Zürich, Cannes och Valencia. Tobbe vann med sin grymma och brutalt trimmade Cadillac den åtråvärda titeln Spirit of Cannonball 2000 där Gary var med som hängiven supporter från Valencia till Marbella.

Vid målgången i Marbella väntade ett fantastiskt härligt gäng svenskar med banderoller och flaggor, ett rörande mottagande som kommer att finnas kvar i själ och hjärta resten av livet. Hela det underbara mottagandet var arrangerat av vår ständige och trogna supporter och festfixare Tommy ”Flora” Nilsson – rest in peace our dear friend, every blue sky is in memory of you!

 

 

Vi har emellanåt svårt att hinna svara men använd gärna detta kontaktformulär så svarar vi så fort vi får möjlighet.