Kör en äkta Formel 1-bil på Anderstorp

Förverkliga din livsdröm och kör en äkta Formel 1-bil. Det är en garanterat oslagbar racingupplevelse där du får köra på Skandinaviens enda bana för Formel 1, Scandinavian Raceway Anderstorp.
Banan är mycket populär bland förare och uppskattas för den långa raksträckan som är en kilometer lång och de långa svepande höghastighetskurvorna och körningen sker på hela Grand Prix banan som är 4,1 km lång.

Den 14 juni 2022 arrangerar Drivknuten.se i samarbete med Rajamäki Racingexperience riktig Formel 1-körning på Anderstorp till ett subventionerat pris. 16 500 kr inkl. moms för privatpersoner. Antalet platser är begränsat till 16 deltagare.

Det blir en heldag på banan med teori, banträning, körning med Formula Renault innan det är dags för fyra varv med en Williams Formel 1 bil från 2007. Bilar som körts av 2016 års världsmästare Nico Rosberg och Alexander Wurz. Alexander som faktiskt blev trea med den bilen i Kanadas GP 2007.

Lån av utrustning ingår självklart liksom försäkring, en specialdesignad tröja, lunch och ett helt unikt F1 certifikat.
LÄS MER PÅ DRIVKNUTEN.SE
Två Williams Formel 1 bilar väntar på förareKlart för start med äkta Formel 1 bilarFörberedelse inför start i Formel 1 bilSåhär fungerar reglagen på Formel 1 ratten
Kör Nico Rosbers Formel 1 bil på AnderstorpLaddat för Formel RenaultJanne Blomqvist körde Formel 1 bil på Anderstorp
Copyright © GTracing.se
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X