Team Nyman Racing – bäst i klassen

Valeryd Legends Cup är Sveriges i särklass största racingserie sett till antalet förare. Totalt är det 89 mer eller mindre aktiva förare som kör några eller samtliga sju tävlingar säsongen 2022.

Det klart framgångsrikaste teamet - och mest synliga - är team Nyman Racing som inför årets säsong ställer upp med åtta förare i serien. Micke Nyman som vunnit hela serien flera säsonger kommer inte att köra själv i år, annat än Värlsdfinalen i USA. Micke kommer att ha fullt upp med att fokusera på uppgiften som teamchef och coach.

I förartruppen för i år hittar vi förra årets vinnare Christofer Karlsson liksom dubble mästaren Rasmus Ericsson. Per Danielsson är en ny förare för säsongen medan Olle Erixon tyvärr lägger hjälmen på hyllan. Erkänt snabba Erik Blixt och William Gunnarsson är självskrivna liksom Michael Gryvik. Danska Mads Panik Pedersen och Kim Pedersen kör hela den svenska serien.

En stor lastbil med tillhörande depåtält har införskaffats för att öka exponeringen och samtidigt få plats att samla hela teamet tillsammans med sponsorerna på ett bättre sätt och för att de kommer att göra en del arrangemang och event med under året.
Micke Nyman kör World Finals i USATeam Nyman Racing inför start i finalen på Gelleråsen
Nyman Racing totaldominerade prispallen 2021Micke Nyman i ledning på FalkenbergMicke Nyman och Rasmus Ericsson har vunnit Legends Cup flera gånger
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram