This is a repeating event

RING KNUTSTORP - GRC - Gatbilar / Racebilar / Formelbilar

31maj08:0016:00RING KNUTSTORP - GRC - Gatbilar / Racebilar / FormelbilarGatbilar, racebilar och Formelbilar08:00 - 16:00(GMT+02:00) Knutstorpsvägen 1, 26877 Kågeröd ArrangörGRC - Gentlemen Racing Club

Villkor / förutsättningar

GRC Track Day Knutstorp

För att alla ska få köra på banan i sitt eget tempo har vi tre grupper som alternerar i 20-minuters pass plus att vi kör open pitlane för alla grupper den sista halvtimman på förmiddagen och den sista timman på eftermiddagen.
RÖD grupp – gatbilar i lugnt tempo (obligatoriskt val för nybörjare)
GUL grupp – gatbilar i snabbt tempo
SVART grupp – tävlingsbilar och formelbilar samt snabba gatbilar
(Gatbilar kan köra i alla tre grupperna. Däremot tillåter vi inte tävlingsbilar eller formelbilar i den röda eller gula gruppen.)
Vi tillåter max 25 bilar per grupp.

Säkerhetsnivån är hög. Förutom att vi har tre bemannade flaggposteringar med varningsflaggor och brandsläckare, har vi även en bemannad säkerhetsbil på plats som står standby i händelse av att en olycka skulle inträffa.

GRC har tecknat en arrangörsförsäkring via SMA. Som förare har du även (frivillig) möjlighet att teckna en dagslicens för endast 250 kr som täcker eventuella personskador om olyckan skulle vara framme. Alternativt kan du betala 650 kr för att få försäkringsskydd för hela året på alla banträffar som arrangeras i samarbete med SMA. Mer information hittar du på SMA’s hemsida.
Dagslicenser tecknar och betalar du direkt till oss när du checkar in på bandagen. Om du vill teckna årslicens gör du det direkt på SMA’s hemsida i förväg och tar med dig licensen till banmötet.

Vi bjuder på lunch mitt på dagen. Det finns även möjlighet att köpa till frukost och fika i restaurangen, som har banutsikt!

Dagen kommer att dokumenteras av en professionell fotograf.

Vi erbjuder även tips och hjälp från vår erfarna instruktör Robert Serwanski, för den som önskar förbättra sin körning ytterligare. Notera även våra specialerbjudanden för nybörjare!
Läs mer här!

Alla är välkomna oavsett vad man kör för bil och oavsett om man är nybörjare eller professionell racingförare. Du behöver inget medlemskap heller. Man betalar bara för de event som man vill köra på.

Bullerkraven är desamma som förra säsongen. 95 dB är högsta tillåtna bullernivå mätt vid förbifart. Kontakta Erik om du har en bil som bullrar mer eller om du är osäker på vad som gäller och hur bullermätningarna går till. (Vi har haft ett flertal Ferrari och Porsche med oss av olika modeller som alla har klarat bullerkraven.)
Banägaren vädjar även till alla deltagare att köra försiktigt och visa hänsyn när ni passerar bostadsområdena på väg till och från banan.

Läs mer om övriga villkor och regler på GRC’s klubbhemsida här på AutoLife.

Vi tar in max 25 bilar per grupp, vilket gör att det blir gott om plats på banan utan trängsel.

Anmälan till detta event gör du på denna länk!

I anmälningsformuläret ser du även om det finns lediga platser kvar i de olika grupperna.

OBS! Vi kör även om det regnar!

Vad gäller situationen med coronapandemin, så kommer vi att hålla kvar vid de anpassningar som vi gjorde 2020 för att minska risken för virusspridning. Bl.a. digitala eventavtal som signeras elektroniskt i förväg, digitala förarmöten och kölappssystem vid incheckningen. Detta gjorde att eventen kunde genomföras smidigt och säkert och vi fortsätter på samma vis 2023.

Vi har olika priser beroende på hur snabb du är på att betala…
Heldag:
2400 SEK – vid betalning minst en månad i förväg
2900 SEK – vid betalning minst en vecka i förväg
3200 SEK – vid betalning på plats eller mindre än en vecka i förväg
Halvdag:
1650 SEK – vid betalning minst en vecka i förväg
1850 SEK – vid betalning på plats eller mindre än en vecka i förväg

Är ni flera personer som delar bil tillkommer 500 SEK per extra förare.

Vid körning halvdag väljer du mellan förmiddag kl. 09 – 12.30 eller eftermiddag kl. 13 – 16.

Betalning sker till svenskt BG: 5161-8742
Du kan även betala via Swish: 123 413 74 77

Utlandsbetalning till bankkonto:
Bank: Ålems Sparbank / Swedbank
SWIFT: SWEDSESS
IBAN: SE51 8000 0843 4300 3462 5848

OBS! Glöm ej att ange ditt namn samt eventets namn och datum på inbetalningen!
T.ex: Johan Nilsson Knutstorp 220401

Notera att vi inte skickar ut några bekräftelser på inbetalda pengar. Däremot får alla deltagare ett kassakvitto i samband med incheckningen på morgonen. Vill du hellre få en faktura till ditt företag så löser vi det också.
Ett email med praktisk information inför eventet skickas ut några dagar innan eventet.

Välkomna!

GRC – Erik Jirhall
Mail: erik@grc.as
Tel. 0708-244288

Tid

(ONSDAG) 08:00 - 16:00(GMT+02:00)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *