ISKÖRNING - Gatbilar / Racebilar - GRC

18mar(mar 18)10:0020(mar 20)14:00ISKÖRNING - Gatbilar / Racebilar - GRCGatbilar och racebilar på plogad isbana10:00 - 14:00 (20) ArrangörGRC - Gentlemen Racing Club

Villkor / förutsättningar

GRC ICE Event 2 Funäsdalen

Eventet i januari 2022 blev en succé, så vi kör en gång till innan isen smälter. Vecka 11 i mars kör vi ICE Event 2! Som vanligt kommer vi att ha väldigt gott om körtid på isen, där flera stora och ordentliga isbanor kommer att plogas upp. Alla typer av bilar är välkomna, oavsett om man kör på vanliga vinterdäck eller på någon typ av rallydubb.

Körningen pågår fredag - söndag den 18 - 20 mars. Möjlighet kommer att finnas till att köra i princip nonstop hela dagarna. Banorna underhålls löpande så att de är i gott skick och bogserbilar finns beredda om man skulle fastna i en snövall. Vi kommer även att anordna en time attack på lördag eftermiddag, då man får köra ett varv med tidtagning, med möjlighet att vinna ära och berömmelse! 🙂

Gemensamt boende erbjuds för dem som vill. Båda alternativen är väldigt gemytliga boenden! Du kan välja att bo antingen på anrika Värdshuset Gyllene Bocken i Ljusnedal (precis bredvid isbanan) i ett vanligt hotellrum. Eller i moderna lägenheter i Funäs Ski Lodge med väldigt hög standard och 3 - 4 sovrum per lägenhet plus gemensamt kök och vardagsrum - som vi delar med andra eventdeltagare. Vi har bakat ihop priset för slutstädning av lägenheterna samt god middag fredag (2-rätters) + lördag (3-rätters) i paketpriset. Detta för att minska administrationen och kunna pressa ner priset. Kostnaden för de olika boendealternativen framgår av anmälningsformuläret nedan. Samtliga priser gäller för hela perioden torsdag-söndag. Självhushållning gäller i de gemensamma lägenheterna (Ski Lodge). Man får ta med egen frukost och egna sängkläder samt handdukar. Det finns rum med antingen dubbelsäng eller våningssängar (max 2 pers. per rum).

OBS! Begränsat med platser - först till kvarn! Rum går att boka så länge som det finns lediga platser kvar. Det finns fortfarande ett fåtal rum att tillgå.

Priset för själva iskörningen (hela helgen) är 2200 kr om du kör med vanliga vinterdäck (med eller utan dubb) alternativt 2600 kr om du kör med rallydubbdäck eller "specialdubb" (ej gatgodkända däck).

Anmälan till detta event gör du på denna länk!

Du som betalar privat:
Betalning för boende och mat ska göras direkt till GRC Jirhall AB efter att bokningen har bekräftats. (Gäller både Funäs Ski Lodge och Eriksgården.) Betalning kan göras via Swish eller BG enligt instruktioner i bekräftelsen.
Betalningen för själva iskörningen görs på plats i Funäsdalen till Erik (Swish, kontant eller kort), som sammanställer och vidarebefordrar dessa pengar till dem som plogar banorna.

Du som betalar via företag:
Meddela i formuläret om du vill ha en företagsfaktura, så får du en samlingsfaktura för hela beloppet gällande boende, mat och iskörningen - som ska betalas inom 10 dagar från bokningstillfället. OBS! att 25% moms tillkommer på angivna priser vid fakturering.

Om du skulle få förhinder (sjukdom, coronarestriktioner eller annat) återbetalas inbetalade pengar minus en avbokningsavgift på 1000 kr - gäller både vid privat och företagsbetalning.

Tid

18 (FREDAG) 10:00 - 20 (SÖNDAG) 14:00

Plats

Funäsdalen isbana

Arrangör

GRC - Gentlemen Racing Club

Erik Jirhall Tel. 0708244288 Stengränd 5, 17840 Ekerö

Learn More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *