This is a repeating event

GOTLAND RING - Gatbilar / Racebilar - GRC

13apr(apr 13)09:0014(apr 14)17:00GOTLAND RING - Gatbilar / Racebilar - GRCGatbilar och racebilar09:00 - 17:00 (14) Lärbro Storungs 2741, 624 53 Lärbro ArrangörGRC - Gentlemen Racing Club

Villkor / förutsättningar

Välkommen till ännu en exklusiv och spännande långhelg på Gotland tillsammans med GRC. Nu har du åter igen chansen att få köra på den nybyggda Sydslingan (4,1 km) samt på den kompletta bansträckningen på 7,3 km - världens längsta racingbana med modern standard samt sjöutsikt!

Som vanligt erbjuder vi ett paket innehållande färjebiljett till och från Gotland, hotellövernattning samt en eller flera heldagar på Gotland Ring med open pitlane. På kvällarna äter vi god mat i Visby i trevligt sällskap. Där kan vi gemensamt skryta om dagens bravader och tävla om bästa bortförklaringarna...

Alla är välkomna oavsett vad man kör för bil och oavsett om man är nybörjare eller professionell racingförare. Du behöver inget medlemskap heller. Man betalar bara för de event som man vill köra på.

GRC har tecknat en arrangörsförsäkring via SMA. Som förare har du även (frivillig) möjlighet att teckna en dagslicens för endast 200 kr som täcker eventuella personskador om olyckan skulle vara framme. Alternativt kan du betala 550 kr för att få försäkringsskydd för hela året på alla banträffar som arrangeras i samarbete med SMA. Mer information hittar du på SMA’s hemsida.
Dagslicenser tecknar och betalar du direkt till oss när du checkar in på bandagen. Om du vill teckna årslicens gör du det direkt på SMA’s hemsida i förväg och tar med dig licensen till banmötet.

Läs mer om övriga villkor och regler på GRC's klubbhemsida här på AutoLife.

Vi erbjuder bankörning i olika konfigurationer under tre dagar:
Fredag 13/5: Körning på nya Sydslingan 4,1 km - arrangerad av GRC
Lördag 14/5: Körning på hela Nord- och Sydslingan kombinerade 7,3 km - arrangerad av GRC
Söndag 15/5: Körning på Nord- (3,1 km) ELLER Sydslingan (4,1 km) - arrangerad av Gotland Ring

Lunch ingår i priset samtliga dagar.

Flaggvakter, safety car, medical car m.m. finns på plats.

Instruktörer som kan hjälpa till med spårval och körteknik finns också tillgängliga. Extra säkerhetsgenomgång och guidning av den nya Sydslingan kommer att hållas på fredag morgon och lördag morgon.

Eventet kommer att dokumenteras av en professionell fotograf. Se förra årets eventbilder här.

Du kan antingen köpa enbart själva bankörningen "Gör-Det-Själv", eller ett av våra kompletta paket med avfärd från fastlandet på torsdag kväll eller fredag kväll.

Paketet innehåller:
- Färja tur och retur från Nynäshamn eller Oskarshamn
- Hotellrum med frukost
- Parkering bredvid hotellet
- Open pitlane på Gotland Ring kl. 09 - 17 med lunch och fika vid banan
- Tillgång till erfarna instruktörer som kan hjälpa till med spårval och körteknik
- Finmiddag med dryckespaket i Visby fredag + lördag
(Paket för 2 personer innehåller färjebiljett för två personer, dubbelrum på hotellet samt lunch och middag för två personer. Båda personerna kan även köra på banan utan extra kostnad.)

Priser och exakta detaljer för detta event är ännu inte klara. Mer information samt möjlighet att anmäla sig kommer inom kort!

Vad gäller situationen med coronapandemin, så kommer vi att hålla kvar vid de anpassningar som vi gjorde 2020 för att minska risken för virusspridning. Bl.a. digitala eventavtal som signeras elektroniskt i förväg, digitala förarmöten på Youtube och kölappssystem vid incheckningen. Detta gjorde att eventen kunde genomföras smidigt och säkert och vi fortsätter på samma vis 2022.

Tid

13 (ONSDAG) 09:00 - 14 (TORSDAG) 17:00

Arrangör

GRC - Gentlemen Racing Club

Erik Jirhall Tel. 0708244288 Stengränd 5, 17840 Ekerö

Learn More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *