This is a repeating event

GELLERÅSEN ARENA - Racerförare för en dag

30apr09:0017:00GELLERÅSEN ARENA - Racerförare för en dagRacerförare för en dag09:00 - 17:00 Gelleråsen 654, 69191 Karlskoga ArrangörGelleråsen Arena, Karlskoga

Kör en motordag på Gelleråsen

Villkor / förutsättningar

Motordag - Racerförare för en dag

Under dagen får du träna och tävla med våra racingutrustade Volvo C30, köra moderna Formel Renault med racingslicks i race tempo och tävla i gokart. Alla kan vara med, inga förkunskaper krävs, endast körkort behörighet B.

Heldagsprogram där personlig försäkring, lån av komplett racingutrustning, fika & lunch ingår. Pokaler till vinnarna under dagen i de olika kategorierna.

Dagen leds av meriterad och professionell instruktör med racingbakgrund. (går att göra som halvdag men då kör du endast Volvo C30 och inte formelbil och gokart). Dagen inleds med ca 1tim teori där vi berör körteknik, säkerhet och regler. Därefter blir det körning på banan med våra racepreppade Volvo C30-bilar. Det blir träning och 2st heat för varje förare innan vi tar lunch. Efter lunch testar vi på att köra våra Formula Renault-bilar där du bestämmer farten själv, dvs ingen ledarbil. Dagen avrundas med Gokart tävling och prisutdelning.

Vanligtvis deltar 24 personer på en Motordag "Bli Racerförare för en dag". Vi använder 12st Volvo C30 och 5st Formelbilar för att minimera väntetid så du får så mycket körning som möjligt. Det går bra att vänner följer med och tittar på dagen.

Denna aktivitet fungerar som Steg1 kurs för formelbilslicens

Pris Heldag: 7 695 kr inkl moms

Pris Halvdag (endast Volvo C30): 5 495 kr inkl moms

Arrangör

Gelleråsen Arena, Karlskoga

Tel växel: 0586-15010 Gelleråsen 654, 69191 Karlskoga

Learn More

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *