TRACKDAY OPEN PIT

Här är det förare som vill kunna köra på banan när det passar. Banan är öppen att köra på när man vill under hela dagen mellan kl 09.00-16.30. Vi använder principen "kontrollerad Open Pit" vilket innebär att det max är 15-18  bilar som befinner sig på banan samtidigt  (vanligtvis är det under 10 st på banan samtidigt).

De bilar som är välkomna dessa dagar är gatregistrerade bilar och sk ”Trackdaysbilar”. Är du osäker om du kan köra med din bil går det bra att kontakta oss på info@gellerasen.se eller 0586-15010.
Lunch, fika och kollektiv olycksfallsförsäkring ingår för anmälda förare. Extraförare / Passagerare kostar 300 kr extra och då ingår lunch, fika och försäkring.

BOKA FÖRARCOACH - I samband med Trackday Open Pit ges du möjlighet att utveckla din körning till nästa nivå. På plats på Gelleråsen Arena finns en rutinerad förarcoach som du kan få konkreta körtips av. Förarcoach kostar 800 kr per 30 minuters pass. I avgiften ingår även en enklare teorigenomgång där du ihop med förarcoachen går igenom spårval, bromsteknik och annat som anses lämpligt för att utveckla dig vidare. Du kommer garanterat utvecklas till nästa nivå i din körning med hjälp av en förarcoach.

Kostnad:  2500 kr bil / dag


TILLVAL

  • Hyr transponder för 300 kr. Tider med tillhörande sektortider visas på skärmar i depån och i SpeedHive appen
  • Ha tillgång till depåbox under hela dagen för 1125 kr per box
  • Hyr klädpaket. Hjälm och handskar 200 kr. Racingoverall och skor 200 kr. Komplett paket 300 kr
X