Grym instrumentpanel

Grym instrumentpanel

Vi har den fantastiska förmånen att ha ett grymt nätverk med enormt kunniga och enastående personer på företag med verklig spetskompetens. Det gör att det blir både roligt och enkelt att jobba med utveckling och det som ska göras.

Som exempelvis nu när vi skulle ersätta en bit av den gamla instrumentpanelen och bilstereon med en ny kontrollpanel i kolfiber. Då har Janet på företaget Mediagården i Höganäs maskiner som både kan trycka på text och fräsa ut alla hål i vår kolfiberplatta. Vi gjorde en mall i datorn sedan fixade de resten – och resultatet blev tårdrypande snyggt och proffsigt. Ser ut precis som om någon bilfabrikant skulle gjort det och ligger alltså i nåvå med allt annat som vi beställt för att få gjort till bilen.

Mediagården kan trycka på alla typer av material som plast, plåt, aluminium, trä, kolfiber, plexi, det är endast fantasin som sätter gränsen.

Kan inte låta bli att visa en bild på svetsarna på förstärkningsplåtarna till buren som Roger på R-Tech Solution svetsat. Bara att konstatera, det finns de som kan svetsa och så finns det de som verkligen kan svetsa.

Det är underbart att ha med proffs att göra.

R-tech_svetsar

 

gtracingse

Kommentera

%d bloggare gillar detta: