Eventuri kalluftinsug…

Eventuri kalluftinsug…

Vi har fått en fantastisk respons fått artikeln på MotorMagasinet´s hemsida, i nyhetsbrevet och nu slutligen i den tryckta tidningen. Det är allt från mail, telefonsamtal men också kommentarer från alla vi träffar. Det visar vilket genomslag MotorMagasinet verkligen har.

Roligast av allt är de två företag som hört av sig och vill vara med och sponsra vårt projekt. Det ena har vi lovat att hålla hemligt ett litet tag till, det andra var Eventuri Intake Systems från England som bygger grymt fräcka, snygga och hysteriskt effektiva insugssystem i kolfiber. Tack vare att de utnyttjar venturi-principen där de vänt luftfiltren i en egen patentlösning så ökar luftströmningshastigheten samtidigt som lufttemperaturen sänks och resultatet blir en effektökning på mellan 15-25 hk beroende på biltyp.

Det mest spännande med Eventuri är att den agenturen nu hamnar i Sverige, och hos avgasspecialisterna Ferrita. De kommer att presentera konceptet nu under våren och börja lägga upp delar av sortimentet på sitt lager i Köping.

För alla som är nyfikna av naturen, kika in på http://www.eventuri.net/intake-systems/ tills grejerna finns på hyllan hos Ferrita.

Vi återkommer med bilder när vi installerar kitet på vår Audi.

gtracingse

Kommentera

%d bloggare gillar detta: