Jakten på perfektion…

Jakten på perfektion…

Framvagnen får helt nya bärarmar i aluminium med bussningar i polyuretan. De bakre bärarmsinfästningarna är förstärkta och i aluminium med polyuretanbussningar, men största skillnaden mot original är att hålet för bärarmen är flyttad i höjdled vilket ger en ökad castervinkel som betyder ett mer kursstabilt uppträdande. Även styrleden som är justerbar på bärarmen har bussning i polyuretan.

På bilden är även de övre ställbara fjäderbenslagringarna med som gör att vi ganska enkelt kommer att kunna ändra cambervinklarna efter behov.

Alla delar är naturligtvis nya, lätta och vackra, även om just vikten är den viktigaste egenskapen.

Vi ska nu skruva ihop hela framvagnsvaggan i aluminium med bäramrsupphängningar, nav och hubbar för att därefter provmontera alltihop på bilen som hänger upp och ner i vaggan för att vi ska kunna justera in så vi får rätt vinklar och Ride high! Därefter ska vi mäta ut mått på fälgar och rätt inpressning.

Vi kommer att beställa fram och bakfälgar med olika ET för att kunna fräsa av anläggningsytan på fälgarna så att de linjerar exakt på millimetern mellan fram och bakhjul. Små detaljer men ack så viktiga…

gtracingse

Kommentera

%d bloggare gillar detta: